Lyxen i sovrummet

Hello musiclovers! My God, vad jag är nöjd med min augustiflipp, när jag beställde nytt soffbord och piffade hela vardagsrummet. Jag har bara suttit där och njutit av tillvaron ett tag, men nu börjar det klia i kroppen igen. Inte bara efter nikotin eller godis, utan även av att förnya mitt sovrum!

Jag älskar att sova!

På våren är jag vårtrött, på sommaren gör solen eller regnet att jag vill sova och nu på hösten kommer mörkret… och tröttheten. Jag älskar verkligen tillfället när man kan bädda ner sig efter en bra dag. Lika mycket hatar jag när den där förbannande väckarklockan väsnas fem timmar för tidigt på morgonen. Jag hade gärna kunnat sova till tolv varje dag. Tråkigt att samhället inte är anpassat efter oss morgontrötta människor…

Mer lyx i livet

Det är lyx att sova. Lyx att läsa i sängen, kolla på en bra serie eller lyssna på musik som fyller upp själen och kroppen. Då vill jag ha en säng som känns lyxig också, så tänker jag. Eftersom jag har en bra resårsäng så känns det onödigt att byta ut botten, bara för skojs skull. Men en sänggavel kan jag gott unna mig! På insidemöbler.se hittade jag direkt min favorit. Kolla på www.insidemöbler.se och gissa tre gånger vilken som är min favorit?

Gissade du rätt?

Ska det va så ska det va! Så klart ska jag ha en lyxig sänggavel i guld, därför är Chesterfield sänggavel i konstskinn rätt svar. Gissade du rätt? Bra, du ska få en liten Spotifylista av mig snart. Men först vill jag bara tillägga att allt annat i mitt sovrum kommer att inredas med vita linnetyger, guld & glas, skira ljusgröna växter och långhåriga mattor. Fint va? Jag har tänkt att måla mormors gamla skrivbord vitt och ha som sminkbord borta vid fönstret och en stor kopparlampa i taket. Njut av sömnen och av min lyxiga lista som jag bjuder er på:

Lyxiga Spotifylistan:

Luxury Tax – Rick Ross, Lil Wayne

Luxury – Tank & Cheetah

Gold  – Kiaara

Luxury Flow – Juicy J, Wiz Khalifa, Tm88

Goldie – ASAP Rocky

Gold Digger – Kayne West

Diamonds – Rhianna

Diamonds Dancing – Drake, Future

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *